Steiger achtergevel

08Aug08

De restauratie betreft hoofdzakelijk de achterkant van ons huis, “de werkplaats”. Er zullen ook nog enkele aanpassingen aan de voorgevel van het huis worden uitgevoerd, hierover later meer.

Steigerbouwers

Steigerbouwers

De werkplaats

De werkplaats

De balkenconstructie van de werkplaats was geheel weg getimmerd achter asbest houdende platen. Deze zijn enkele weken geleden al verwijderd.



No Responses Yet to “Steiger achtergevel”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers op de volgende wijze: